X-Enterprise IoT Beveiliging Startup

X-Enterprise is ‘s werelds eerste verticaal geïntegreerde “Internet of Things Security / IoT Security” bedrijf ter wereld.


X-Enterprise begon omnabij een jaar geleden als een IoT Security startup in Eindhoven, en is ondertussen ook gevestigd in Den haag aan het The Hague Security Delta.


Binnen een jaar groeide X-Enterprise tot een team van acht IoT-beveiligingsspecialisten. Als IoT security startup is X-Enterprise erin geslaagd om zowel verschillende IoT Security & IoT Privacy-software als hardware oplossingen te ontwikkelen.


X-Enterprise is van mening dat het hoogste niveau van IoT Security wordt bereikt wanneer software en hardware beveiligingsoplossingen worden gecombineerd. Uiteraard begrijpt ook dat dit niet altijd mogelijk is, metname voor bestaande IoT-apparaten, speciaal voor deze bestaande Internet of Things-apparaten biedt X-Enterprise beveiligings programma’s en applicaties welke bestaande IoT apparaten beveiligd en beschermd tegen aanvallen van buitenaf.


IoT Security Startup X-EnterpriseX-Enterprise IoT Beveiliging

Door de kennis van IoT-beveiliging en flexibiliteit van onze organisatie is het mogelijk om oplossingen te ontwikkelen voor klantspecifieke verzoeken en te implementeren in nieuwe of bestaande IoT-apparaten. Tijdens het proces van begin tot einde is er een nauwe communicatie met de klant.


X-Enterprise is meer dan een IoT Security bedrijf, het biedt meer dan alleen IoT beveiligingsoplossingen, X-Enterprise biedt een totaal oplossing van A tot Z.Voor meer informatie:

Geïnteresseerd in samenwerking met X-Enterprise IoT Security?
Contacteer X-Enterprise